Vozač

 • Logistika
 • Skopje, North Macedonia

Vozač

..................

.


.................


Паком Компани д.о.о.е.л. Скопје е дел од М САН групација, најголема регионална компанија со дејност дистрибуција на производи од ИТ технологија и потрошувачка електроника.

Причините за нашиот успех се компетентност и интеграција во работење на сите сегменти и активности, квалитетна дистрибутивна и сервисна мрежа, професионално обезбедени услуги кон потрошувачите, партнерите и крајните корисници, како и ефикасна логистика, финансиска стабилност и регионална координација, поддржани од постојано воведување на иновации во сите сегменти на работењето.

Поради развој и ширење на тимот и Одделот за Логистика, имаме потреба од:

Работни места: Доставувач/Возач

Работни обврски:

 • Достава на роба, во Скопје и на територија на С. Македонија,
 • Подготовка на роба и возила за достава,
 • Секојдневно пополнување на потребни документи и формулари (патен лист, тахограф и останато),
 • Грижа за техничка исправност и потреби за сервисирање на товарен возен парк и нивно хигиенско одржување,
 • Професионалност и одговорност за навремена и точна достава на роба до партнерска мрежа

Вештини и особини кои треба да ги поседувате:

 • Возачка дозвола C категорија,
 • Искуство во логистика, во возење и достава на роба,
 • Познавање на меѓуградски патишта низ С. Македонија,
 • Упорност, истрајност и совесност во работењето,
 • Добри вештини и координација и ориентација при патување и во простор,
 • Високо ниво на одговорност и концентрација,
 • Основно познавање и работа на компјутер

Ние Ви нудиме:

 • Работа во професионален тим со долгогодишно искуство
 • Редовен работен однос и редовни месечни примања
 • Компензација која стимулира (во зависност од индивидуални или тимски резултати)
 • Компаниско колективно осигурување од повреда при работа во и вон работно време
 • Можност за понатамошен развој на Вашата кариера и напредување преку лично и професионално усовршување, во динамична средина, која постојано се менува и прилагодува согласно промените на пазарот
 • Можност активно да учествувате во успешното работење на водечкиот регионален дистрибутер на ИТ производи и потрошувачка електроника и примена на Вашите знаења и вештини

Вашиот успех зависи исклучиво од Вашата способност, капацитет, интерес за напредок и истрајност.

Доколку имате желба да се приклучите на нашиот тим и се пронајдовте себеси во таа улога, доставете ни ја Вашата биографија на македонски